HABERLER>POLİTİKA
5 Şubat 2022 Cumartesi - 20:51

CHP zirvesinde iktidara salvo… Salıcı'dan İzmir örgütüne 'rehavet' uyarısı

Cumhuriyet Halk Partisi Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı örgüte seslenerek, "İzmir'de partimiz önemli oy oranına ulaşıyor ancak rehavet yok. Kimse rehavete kapılmasın. Önümüzdeki süreçte iktidar olacağımıza inancımı tam. Bir tek arkadaşımızın bile rehavete kapılması iktidarı tehlikeye atar" dedi. Salıcı ayrıca, "CHP'nin birbirinin yol arkadaşı olduğu belli. Bizim bir rakibimiz var. Rakibimiz eşi ile korona olmuş ona sağlık diliyoruz. Çünkü onu sandıkta yeneceğiz" dedi

CHP zirvesinde iktidara salvo… Salıcı dan İzmir örgütüne  rehavet  uyarısı

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü yoğun katılım ile örgüt buluşmasını gerçekleştirdi.

Fuar İzmir'de yer alan D Salonu'nda gerçekleştirilen yemekli buluşmaya ev sahibi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yanı sıra Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı,CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP PM Üyeleri, CHP İzmir Milletvekilleri, CHP'li İlçe Belediye Başkanları, İYİ Parti Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İzmir Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

SALICI: İZMİRLİLER TEVECCÜH GÖSTERİYOR CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINA
Buluşmada parti örgütüne seslenen CHP Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı iktidara geleceklerinden şüphesi olmadığını belirtirken şunları söyledi:

"Biz iktidar olacağız. Bu konuda tereddüt var mı? En ufak bir tereddüt yok. Geçmiş dönemlerde yayınlanan anketlere baktığınızda CHP oyundaki yükselişi anketlerin de gösterdiğin görüyoruz. CHP yüzde 28'i aşmış durumda. Yeterli mi? Değil. Bizim iktidar olmamız için bizim kendi Cumhurbaşkanı adayımızın Millet İttifakı adayının Cumhurbaşkanı olması için bu seçimlerde birinci parti olarak çıkmamız lazım. Bunun için önümüze koymamamız gereken bir hedef var ve bunu gerçekleştirecek güçlü ve diri bir CHP örgütü var. Biz İzmir'de güçlüyüz. Yıllardan beri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda İzmirliler teveccüh gösteriyor ve CHP'li belediye başkanlarına veriyor, ilçelerde yine CHP'Lİ belediye başkanlarımız hizmet ediyor ancak Türkiye'nin bazı bölgelerinde eksik olduğumuz alanlar var. Eksik olduğumuz alanlardan biri; Doğu ve Güneydoğu... Bazı iller de yüzde 2-3 arası oy alıyoruz. Bizim bu eksikliği kapatmamız lazım. Oralara yoğunlaşmamız lazım. Bizim bölgedeki Kürt, Arap, Azeri kim varsa hepsi ile kucaklaşan siyaseti ortaya koyabilmemiz lazım.  Karadeniz'de istediğimiz noktada değiliz. AK Parti'nin oy ortalaması yüz de 51,5, CHP'nin yüzde 19,5… Bizim burada oyumuzu artıracak çalışmaya girmemiz lazımdı. Bir diğeri de yurt dışı seçmen. Orada da CHP'nin oyunu artıracak çalışmalar yapmamız lazım."

CHP'LİLER BİRBİRİNE KARDEŞTİR, RAKİBİMİZ KORONA OLDU
Sözlerine parti içindeki tartışmalardan uzak durulması gerektiğini vurgulayarak devam eden Salıcı şu ifadeleri kullandı:

"İzmir'de partimiz önemli oy oranına ulaşıyor ancak rehavet yok. Kimse rehavete kapılmasın. Önümüzdeki süreçte iktidar olacağımıza inancımı tam. Bir tek arkadaşımızın bile rehavete kapılması iktidarı tehlikeye atar. Ne İzmirliler rehavete kapılacak ne de eksik olduğumuz alanlardaki arkadaşlar rehavete kapılacak. Önümüzdeki dönem parlamentodaki grubumuzu genişleteceğiz. Sizler kendi bulunduğunuz yerde oyunuz ne olursa olsun CHP'nin başka yerlerdeki mücadelesine katkı sunmanızı bekliyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz ve partimizi iktidara taşıyacağız. CHP'nin birbirinin yol arkadaşı olduğu belli. Bizim bir rakibimiz var. Rakibimiz eşi ile korona olmuş ona sağlık diliyoruz. Çünkü onu sandıkta yeneceğiz. Bizim önümüzdeki süreçte CHP'lilerin birbiri ile rekabet olmaz. Bizim birbirimiz ile dayanışmamız kardeşliğimiz olur. Bizim bir tek rakibimiz vardır o da AK Parti'dir. Hiçbir şey AK Parti'nin iktidarını, yani zulüm dönemini yani Isparta'yı birkaç gün elektriksiz bırakan iktidarı değiştirmekten daha kıymetli değildir. CHP'liler birbirine kardeştir. Bazı arkadaşlarımız söylemiş olduğumuz sözleri yeteri kadar önemsememiş olabilir ancak o zaman parti gerekeni yapar. Önümüzdeki günlerde 12 Şubat Cumartesi günü 6 partinin genel başkanı bir araya gelecek. Önümüzdeki dönem Millet İttifakı'nın genişleyebileceği bir dönem." 

BÖKE: ŞAHIS İKTİDARININ YERİNE KURUMLAR ÜZERİNE KURULU İKTİDARI İNŞA EDECEĞİZ
CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ise AK Parti hükümetinin kurduğu düzeni değiştireceklerini dile getirirken şunları söyledi:

"Dayanışma umdun ta kendisidir. Buradan yükselecek her alkış Türkiye'ye dalga dalga yayılacak dayanışma ruhunun ta kendisidir. Hep birlikte Türkiye'ye birbirimiz ayrıştırmaya çalışan iktidara karşı dayanışmanın sorumluluğu bu salonda yaşanıyor. Tam bu nedenle büyük bir heyecan ve onur duyuyorum. Bu umut ve dayanışma iradesi içinde bulunduğumuz ağır ve karalık koşulları henüz ortadan kaldırmış değil. Biliyoruz ki bu danışma bugün yaşadığımız ağır karanlığı aydınlığa çevirecek esas iradedir. Bir umutsuzluk açısından değil, bilakis değiştirme iradesine tahlil etmek açısından belirtiyorum. Bugünkü iktidar kurmak istediği düzeni bilerek ve isteyerek kurdu. Farklı siyasi tercihler iktidara geldiğinde yani biz iktidara geldiğimizde bugün iktidarın kurduğu düzeni bilerek isteyerek el birliği ile değiştireceğiz. Kurallı işleyen hukuk devletini kuracağız. Biz bugün iktidarın kurduğu şahıs iktidarının yerine kurumlar üzerine kurulu iktidarı inşa edeceğiz. Düzen değişirse yaşadığımız kriz ve ekonomik buhran da son bulur. Tarihimiz var o mirasla geleceğe yürümenin mirası hep birlikte yürüyecek. Sorumluluğumuz çok büyük. Bugün yaşadığımız gerçeklik her evde yangını işaret ediyor. Aydınlık günlerin yakın olduğuna inancım tam ve buradan aldığım güçle hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum."

YÜCEL: DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM
Uzun süre sonra yapılan organizasyonun parti içinde moral bulmalarını sağladığını belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacak olan kadrolarımızla, partimizin birbirinden kıymetli neferleriyle bir aradayız" diyerek örgütle bir arayada olmanın mutluluğunu paylaştığını aktardı. Yücel, "Örgütümüzün çalışkan, namuslu, cesur, ülkesinin ve milletinin geleceği için çalışan ve korkusuz üyeleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğimiz, ancak salgın nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız dayanışma yemeğimize hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz.  Bir dönem önce ve şu an görevde olan il yönetim kurulumuzun büyük emek vererek, genel merkezimizin de desteğiyle partimize kazandırdığımız yeni il binamıza taşınmamızın ardından, örgütümüzle bu dayanışma yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Böyle organizasyonlar, sadece dostluklarımızı pekiştirdiğimiz, sohbet imkanı duyduğumuz organizasyonlar değildir. Böyle organizasyonlar, uzun süredir İzmir’in 30 ilçesinde birden, il ve ilçe örgütlerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz ve tüm üyelerimizle sürdürdüğümüz yoğun çalışmalarımızı birbirimizle paylaştığımız, enerjimizi tazelediğimiz ve moral bulduğumuz akşamlardır" diye konuştu.

GIDA FİYATLARINDAKİ ARTIŞI ARTIK TAKİP EDEMEZ OLDUK
Sözlerine ekonomik gündem ile devam eden Yücel, zamlara dikkat çekerek "Bizler çalışacağız ki, ülke Saray rejimi ve tek adam düzeninden kurtulsun.  Bizler inançlı, kararlı, moralli ve enerjik olacağız ki, Saltanat sarhoşluğu yaşayan AK Parti iktidarının ezdiği, yoksullaştırdığı ve görmezden geldiği halkımız, bu faşist düzenden kurtulacağından ve aydınlık günlerin geleceğinden emin olsun, umudunu kaybetmesin. Bizler mücadeleci olacağız ki, yıkılsın duvarlar, eşitlik, özgürlük ve insanca yaşam gelsin memlekete… AKP iktidarının en iyi yaptığı şey zam ve  istismardır. Son 1 yılda elektriğe, yüzde 50 ile yüzde 130 arasında zam geldi. İnsanlar bu yoklukta, ev ve dükkan kiraları kadar, elektrik faturası ödemeye mecbur bırakıldılar. 55 litrelik bir taşıt deposunun benzin masrafı son bir yılda 400 liradan 800 liraya çıktı. Son bir yılda benzine gelen zam yüzde 94, doğalgaza sadece 1 ay önce; evlerde yüzde 25, sanayide yüzde 50 oranında zam yapıldı. Gıda fiyatlarındaki artışı ise artık takip edemez olduk" dedi.

VATANDAŞIN CEBİNDE KALAN SON KURUŞLAR ALINARAK IŞIL IŞIL AYDINLATILIYOR
Enerji ürünlerine dikkat çektikten sonra gıda ürünlerindeki duruma değinen Yücel, "Bir litre süt olmuş 10 lira, bir yumurta olmuş 2 lira, 1 kilo peynir olmuş 60 lira – 70 lira. Anne babalar çocukların beden ve zihin gelişimi için gerekli temel gıda maddelerini alamayacak durumda.  Market çalışanları 'Gün içinde gelen yeni zamlar yüzünden etiketleri değiştirmeye yetişemiyoruz' diyor. Bugün burada bulunan herkes, mutfaktaki yangından, her geçen gün artan yoksulluk, yolsuzluk ve  adaletsizlikten zaten haberdar. Bizim yapmamız gereken bu gerçekleri halkımıza anlatmak ve bu çürümüş, kokuşmuş ve çarpık düzenden halkımızı kurtarmak. İnsanlar CHP’li belediyelerin halk için ürettiği ve normal fiyatının yarısının bile altında satılan ekmek büfelerinin önünde, kar-kış demeden saatlerce kuyruk bekliyor. Elektriğe, akaryakıta, doğalgaza ve gıda ürünlerine gelen zamdan etkilenmeyen tek adam var. O da, çok yakında sandıkta yerle bir olacak zihniyetin, yani saray rejiminin tek adamı. Onun sarayı, Elektrik faturasını ödeyemediği için kepenk kapatan esnafın, icralık olan vatandaşın cebinde kalan son kuruşlar alınarak ışıl ışıl aydınlatılıyor. Onun sarayı, doğalgaz parası çok gelmesin diye kombiyi açamayan, Buz gibi evlerde çocuklarını battaniyelere sararak ısıtmaya çalışan annelerin, babaların kazandığı ekmek parasına el konularak ısıtılıyor. Gerçek şu ki, bu tek adam ve onun şürekasının Türkiye’nin ve halkın gerçekleriyle bağları kopmuş, saltanat sarhoşluğuyla başları iyice dönmüş,ve bu saatten sonra, ne halkımıza, ne de ülkemize verecek hiçbir şeyleri kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

20 ARALIK İKTİDARININ KENDİ HALKINI SOYDUĞU KARA BİR GÜN OLARAK GEÇECEKTİR
Yücel, liyakatsiz kişilerin Türkiye'nin en önemli ekonomi kurumlarının başına getirilmesinden kaynaklı 84 milyon kişinin bu durumun faturasını ödediğine dikkat çekerek, "Damat göreve geldiğinde dolar 4,5 lira, istifa ettiğinde dolar 8,5 lira.  Lütfi Elvan göreve geldiğinde dolar 8,5 lira, görevi bıraktığında 13,5 lira.  Milletimizin başına bomba yağdıran, 251 vatandaşımızı katleden FETÖ terör örgütü lideriyle fotoğrafı ile tanınan Nurettin Nebati göreve geldiğinde dolar 13,5 lira, görev yaptığı 20 gün gibi kısa bir sürede dolar 19 lirayı görmüş, sonra bir gecede 12 liralara düşürülmüştür. 10 liradan, 12 liradan dolar alıp, 18 liradan 19 liradan bozduranlar da zamanı geldiğinde yargı önünde hesap verecektir. 20 Aralık gecesi siyaset tarihimize, AK Parti iktidarının kendi halkını soyduğu kara bir gün olarak geçecektir. O yüzden halkımızın da artık onlardan bir beklentisi yok. Tek beklenti bu ülkeyi daha fazla yoksullaştırmadan, vatandaşa daha fazla zorbalık edilmeden, devlet kurumları daha fazla yıpratılmadan sandığı getirmeleridir. Bizler, o sandık gelinceye kadar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, en az onun kadar çalışarak, vatandaşımızın derdine derman olmak zorundayız" dedi.

İLÇE KADIN VE GENÇLİK ÖRGÜTLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
"Evet, bu iktidar adaletsiz,  bu iktidar zorba, bu iktidar faiz lobisinin esiri olmuş, bu iktidar beşli çetenin esiri olmuş, bu iktidar sıkışınca din istismarcısı, bu iktidar kirli ve ahlak fukarası siyaset anlayışına küçük bir çocuğu alet edecek kadar aciz, öz güvenini kaybetmiş, bu iktidar basiretsiz, bu iktidar halktan, haktan ve adaletten yana değil, bu iktidar zalim ve kindar… Ama unutmayın ki sevgili dostlar, karanlığın en koyu olduğu an Aydınlığın en yakın olduğu zamandır" diyen Yücel, sözlerine şu ifadeleri kullanarak devam etti:

"Artık Milletin ve Cumhuriyet Halk Partisinin zamanıdır Artık eşit, özgür, demokrasiyle yönetilen, toplumun tüm kesimleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir Türkiye zamanıdır.  Dipten gelen ve doğum sancısı gibi, bir iktidar değişikliğini müjdeleyen bu zorlu, ağrılı ve sancılı süreç elbette bitecek. Çünkü milletin iradesi karşısında duracak hiçbir güç yoktur.  Saray da, saray da oturan adam da, iktidarda, yandaş çeteleri de korkuyor ve biliyorlar ki, geliyor gelmekte olan. Konuşmama son verirken, öncelikle canla başla çalışan ilçe örgüt başkanlarıma, yönetimlerine, ilçe kadın ve gençlik örgütlerimize çok teşekkür ediyorum. Ne kadar fedakarca ve zor şartlar altında mücadele ettiklerini biliyor ve bu şartlara rağmen mücadeleden geri adım atmadıkları için huzurlarınızda, 30 ilçe başkanımıza ve örgütlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

SAYIN SOYER GİBİ, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZDA BİZLERİ GURURLANDIRIYOR
Bu dönem de, hiçbir dönem olmadığı kadar baskı, engelleme ve iftiralarla karşı karşıya kalan, partimizin belediye başkanlarıyla da gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e karşı, AKP tarafından, saraydan başlayarak, milletvekillerine kadar hepsinin dahil olduğu karalama kampanyaları malumunuz. Bizler il örgütü olarak, tüm ilçe örgütlerimiz ve milletvekillerimizle Tunç başkanın yanında olmaya, karalama ve engelleme kampanyalarını boşa çıkarmaya devam edeceğiz.  Korkuları, İzmir halkının Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Sayın Soyer’e olan desteğinin aratarak sürmesinden geliyor. Korkuları, tüm engellemelere rağmen, İzmir Büyükşehir belediyesinin üretmesinden, sorun çözmesinden, dayanışmayı örgütlemesinden, çiftçinin, yoksulun, esnafın ve gençlerin yanında durmasından geliyor.Sayın Soyer gibi, ilçe belediye başkanlarımızda bizleri gururlandırıyor, yaptıkları hizmetlerle tüm karalamaları boşa çıkarıyorlar. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer olmak üzere, tüm belediye başkanlarımıza güveniyor ve yanlarında durmaya, onları tüm saldırılardan korumaya devam edeceğimizi, dosta düşmana bir kez daha sizlerin huzurunda ilan ediyorum. Ve son olarak, bu dönem yolları eskiten, dur durak bilmeden çalışan, hem Türkiye Büyük Millet Meclisinde saray rejimine karşı verdikleri mücadele ile, hem de İzmir'in sokağında, köyünde, dağında vatandaşı yalnız bırakmayan İzmir Milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyorum.  İl Başkanlığımız tarafından organize edilen birlik ve dayanışma gecemize katılarak, bizleri yalnız bırakmayan, Genel Sekreterimiz ve Genel Başkan Yardımcımız başta olmak üzere, tüm kıymetli partililerimize ve yoldaşlarımıza, İl Yönetim Kurulum adına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.  Bu memleketi, akılla, bilgiyle, sevgiyle, adaletle ve liyakatle yöneteceğiz. Bu hedefe kenetlenmiş tüm İzmir örgütümüzü kucaklıyor ve sizlerle yoldaşlık yapmaktan duyduğum büyük gururu paylaşırken, tüm konuklarımıza sevgiler sunuyorum."

SOYER: DOSTA DÜŞMANA DUYURMAK İSTİYORUM
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise örgüt ile arasındaki uyuma ve güvene dikkat çekerek "Sevgili il başkanımızın ifade ettikleri ile sırtımızın arkamızın sağlam olduğunu bilmekten sırtımızı partimize Genel Başkanımıza dayamaktan büyük bir huzur duyduğumuzu dosta düşmanımız duyurmak isterim. Adım adım iktidara yaklaştığımız biliyorum. Kadim topraklarda kadim kültürün evlatları olarak çok güzel memleketi hep birlikte kuracağımızı biliyorum. İktidara çok yakın bir dönemde geçiyoruz. Tek ihtiyacımız olan sımsıkı kenetlenmek omuz omuza dayanmak ve yolculuğumuza devam etmek. Biliyorum ki bu memlekette hiç kimse yoksulluk çekmeyecek bir iktidarı hep birlikte kuracağız. Bu iktidarın belediyeleri olarak çok daha fazlasını memleketimize hediye etmenin gururunu yaşayacağız" dedi.

 
Dr. Eruçman son yolculuğuna uğurlandı!
 
Araştırma: Covid-19, beyin hasarına yol açabiliyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet Karaca 8 Şubat 2022 Salı 08:12

Doğma büyüme 50 sene ye dayandı izmirdeki hayatım.Keşke yemekten sonra k.baglar bayraklı gibi soyerin dediği gibi dezavantajlı bolgeleri yani gece kondu bölgelerini gezseydiniz Bir yer düşününki 50 senedir aynı.Eski evi yık yerine beş katlı imar ver ne yol genislet ne otopark bırak kara düzen devam ediyor.Ankaradan izmir nasıl görünüyor acaba.İzmire geldiniz mi buralara gelip insanlarla bir konuşun.Bayraklı da oturuyorum gelip beni bulun ben anlatayım size.

Yorumu oyla      2      3  
Partili 6 Şubat 2022 Pazar 00:12

Sayın genel merkez yöneticileri izmir her zaman CHP destek verir vermekte devam edecektir diğer büyükşehir belediye seçimleri ittifak ile kazanıldı ama izmir tek başına yine belediye başkanlık seçimlerini kazandı,genel merkez Ankara'dan atama yapılan belediye başkanları halkın gerekli ihtiyaçlarına hitap etmiyor,personel alımları kendi eş ve dost yakınlarını akrabalarını belediyede işe alıyorlar,ihaleleri şeffaf olmadığı gibi bir çok işler zarar ile sonuçlanıyor,ön seçim yapılmadığı takdirde halkın sapmaz terazisi sandıkta herkes tepkisini verecektir,bugün parti gösteri ve toplantıları cılız şekilde halkın desteği görülmediği açıkça görülüyor,karar sizin büyük resim böyle görünüyor izmir CHP'de...

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Salıcı'dan Soyer'e ziyaret
İzmir’de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Yüksel ...
Taşkın'dan hükümete İzmir eleştirisi: Cumhurbaşkanı istiyor, genel başkan kimliği engelliyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal yardımlar konusunda övgüyle bahseden ...
CHP İzmir'den 'rozet' şovu! Tek seferde 450 yeni üye…
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de düzenlenen 450 kişilik yeni üye kaydı ...
 
AK Partili Kaya: Seferihisar Soyer'den çektiğini hiç kimseden çekmedi!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programları kapsamında Seferihisar'daydı.
Sındır’dan Bakan Pakdemirli’ye sert mesaj: Önce çiftçiye hakkını ver!
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin, tarımda dış ticaret fazlası ...
İnce'den 'anket' sorusuna çarpıcı yanıt: İzmir en umutlu olduğum kent!
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı ...
 
CHP PM Üyesi’nden İzmir için flaş iddia: Merkezdeki hastaneler kapatılacak!
CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, şehir hastaneleri açıldıkça kent merkezinde ...
CHP'li meclis üyesi istifa etti... İlçe başkanlığına aday olacak!
Torbalı Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis oturumuna CHP'li Meclis ...
Atmaca'dan Büyükşehir'e Aktepe-Emrez isyanı
Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva